null

Mato 1

Skele za fasadu si razvijane da bi povecali sigurnost i privrednost skela. Mato 1 je jedan od malih sistema za skele koja se moze montirati zahvaljujuci duplom gelenderu za samo 4 glavna dela.

Katalog

null

Mato R

Mato R je aluminijumska skela na tockovima, u sirini od 70cm i 135 cm, u verziji sa sklapanjem kao i izgradnje jedinstvenog okvira. Mato R je ubedljivo brza i laka skela sa vrhunskom kvalitetom.

Video

null

Mato Z

Mato Z je deo sistema MATO i sluzi kao dodatak naseg sistema i kao dopuna sistema Mato-1 i Mato-8. Mato Z moze se upotrebiti i u sve sisteme skela. U sistemu Mato Z spadaju i merdevine.

Katalog

null

Mato 8

Vrlo bezbedna skela zahvaljujuci posebnim vezama absolutne fleksibilnosti. Ploce koje su postavljene na svakih 50 cm po stojecem stubu Mato-8 daju mogucnost prosirenja.

Katalog

null

Mato N

MATO N skele dizajnovane su za pokrivanje ili sacuvanje objekata u kojima se radi ili treba pokriti za zastitu protiv svih vremenskih uslova.

Katalog

null

Mato S

MATO S su ekstra delovi za sigurnost radnika ili gradjevinarstvog matriala tokom rada. Kod nas mozete naci sigurnosne delove za svaki sistem MATO skela.

Katalog

null

Mato B

MATO B delovi i aditionalne delove su napravlene za regalne sisteme. Mi konstruktuisemo sve vrste regala, po vasim merama.

Katalog

LOEB RAM

LIFTOVI

OPLATE

SPOLOVNE SKELE / PODUPIRACI