tobler-logo

Mi nudimo bezbednost na visini I u radu.
Unapredite svoje poslovanje I ustedite dragoceno vreme.

Preduzeće Tobler-skele osnovano je 2006. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Od osnivanja do jula meseca 2007. godine, delatnost preduzeća više se orijentisala na prodaju i iznajmljivanje skela. Od jula meseca 2007. godine, firma Tobler-Skele  počinje sa proizvodnjom skela tipa: MATO-1, 2, 3 i 8, Mato-R, N i S, kao i novog proizvoda LEOB RAM. Preduzeće je ovlašćeno za proizvodnju ovih proizvoda od firme Tobler AG – proizvođača ovih modela, koja svoje poslovanje razvija po svim evropskim centrima.

Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa kao i zadovoljstvo kupaca i klijenata primarni su interes kompanije “Tobler-skele ”. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo i to je usmerenje iz koga proizilaze osnovni principi naše Politike kvaliteta. Unapređenje sistema kvaliteta uslov je njegove efikasnosti. Preispitivanje ostvarenog kvaliteta, utvrđivanje i sprovođene korektivnih i preventivnih mera u cilju poboljšanja poslovnih procesa, je naš konstantni zadatak. Definisane procese vodimo ciljno i merimo njihovu efikasnost u skladu zahtevima međunarodno priznatih standarda sistema kvaliteta ISO 9001:2008.

Tobler-skele je u mogućnosti da za svaki sistem skela koji se nalazi na tržištu ponudi kompatibilna rešenja sa povoljnom cenom. Svaki element skele omogućava jednostavnu montažu u vrlo kratkom vremenskom roku. Takođe, težina svakog pojedinačnog dela može se daljim razvojem smanjiti na minimum, a da se pri tome ne izgubi stabilnost i teretna snaga. Prilikom kupovine, kupac dobija sve neophodne ateste kao I staticke proracune za svaki elemenat pojedinacno ali I za celokupnu montiranu skelu.

Tobler-skele poseduje predstavnistva u Makedoniji- Skoplju, na Kosovu – Pristina, u Beogradu , Bugarskoj – Varna, Svajcarskoj, Austriji za iznajmljivanje I prodaju opreme. Zahvaljujući njima naše klijente snadbevamo pouzdano, brzo i fleksibilno. Nudimo sve vrste usluga vezane za oplatu i skele.