You are here:

Modulni sistem za svaku aplikaciju.

Sve je moguće.

Skela MATO 8 modula razvijena je za aplikacije koje uopšte nisu moguće sa tradicionalnim sistemima ili samo kada se koriste izrađene specijalne konstrukcije. Ovo je postalo moguće zahvaljujući posebnoj tehnologiji povezivanja. Ploče na vertikalnim stabljima imaju osam rešetki koji omogućavaju ugradnju i proširenje u svim pravcima.

 

Svestran i veoma fleksibilan.

Skele MATO 8 se vrlo često koriste za specijalne konstrukcije u industrijskom i hemijskom sektoru, za revizije radova, ali i za područja događaja. Još jedna izuzetno zanimljiva aplikacija su robustne mobilne skele, koje se savršeno prilagođavaju individualnim zahtevima svakog kupca. Sve komponente su dostupne u aluminijskom i čeličnom dizajnu.

 

Ušteda vremena i troškova do 50%.

Upotreba aluminijumskog sistema MATO 8 povećava efikasnost svakog montera za skele za 50% i više, jer je instalacija moguća pomoću jedne ruke zahvaljujući maloj težini i praktičnom sistemu glave klina.

Ali lak dizajn ne samo da ima značajne pogodnosti kada se montira skela. Manje težine automatski znače i veću količinu opterećenja tokom transporta, neometano rukovanje i lako skladištenje.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-33-38

Kontakt

S. Rajince
Preševo, 17523
Tel : + 381 17 664 459
Fax + 381 17 664 658
E-Mail: tobler@tobler-skele.com