You are here:

Laka skela za veću fleksibilnost.

Modularnost sa sistemom.

Posebne konstrukcijske karakteristike serije MATO 2 su rezultat višegodišnjeg praktičnog iskustva i ciljanih razvojnih radova. Sistem je dostupan kao ram ili stub / bar skela širine 95 ili 65 cm. Dve širine dizajna mogu se opcionalno kombinovati.

Lagani dizajn je takođe dosledno primenjen za aluminijumske premaze za skele. Ovo pojednostavljuje instalaciju i garantuje korisniku maksimalnu sigurnost.

 

Određeni da budu brži i fleksibilniji.

Laka skela MATO 2 nudi maksimalnu fleksibilnost. Srce sistema su ploče koje se montiraju svakih 50 cm iznad skele i omogućavaju priključke u četiri pravca.

U slučaju okruglih zgrada ili rasporeda namotaja, jačine MATO 2 dolaze u prvi plan i omogućavaju brzinu ugradnje prethodno nepoznatih dimenzija. Instalacija ugrađenih podova, konzola i druge dodatne opreme traje nekoliko sekundi i ne zahteva nikakav alat.

 

Čvrsto koliko je potrebno, što je moguće svetlo!

MATO 2 je savremeni lagani sistem koji je razvijen posebno za veću efikasnost i fleksibilnost za rad na skelama. U zavisnosti od visine konstrukcije i maksimalnog opterećenja, koriste se čelični okviri sa debljinom zida od 2,7 mm ili aluminijumskim ramovima debljine 4 mm. Dizajn čelika dozvoljava izgradnju visine do 60m i više, aluminijumska verzija omogućava visine do 40m i više.
Za naročito jaka opterećenja, dostupni su okviri sa debljinom zida od 3,25 mm. Oni su kompatibilni sa normalnim okvirima lagane težine.

Ušteda vremena i troškova do 30%.

Iskustvo u praksi pokazalo je da se do 30% vremena može spasiti sa savremenim laganim skelama u poređenju sa tradicionalnim teškim sistemima. Uz konzistentno povećanje troškova, ovo je važan faktor za uspeh. Ali lak dizajn ne samo da ima značajne pogodnosti kada se montira skela. Zahvaljujući maloj težini, povećava se obim opterećenja tokom transporta, rukovanje postaje sigurnije i skladištenje je lakše.

screenshot-www.tobler-ag.com-2018-04-14-15-15-58

Kontakt

S. Rajince – Preševo, 17523
Tel : + 381 17 664 459
Fax + 381 17 664 658
E-Mail: tobler@tobler-skele.com